Huis te vliet | APPARTEMENTEN
85
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-85,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hoffelijk wonen

Voormalig kasteel Huis te Vliet

Hoffelijk wonen

Voormalig kasteel Huis te Vliet

Woon jij straks op een betoverende plek, omgeven door rust en ruimte? In het voormalige kasteel Huis te Vliet worden unieke woningen voor je klaargemaakt, een bijzondere kans om te wonen in eeuwenoude historie. Het voormalige kasteel is een bijzonder monument, een tijdlijn vol geschiedenis.

 

Wat begon als een robuuste woontoren in de 14e eeuw transformeerde in de 16e eeuw tot een elegante ridderhofstad. Eind 17e eeuw veranderde de gedaante van het huis naar een chique buitenhuis, waarna er na de tweede wereldoorlog bedrijven inkwamen. Nu wordt de woonhistorie in ere hersteld. Huis te Vliet leeft weer, het kasteel wordt een plek om te wonen. Een bijzonder mooie plek zelfs, want de afgelopen jaren is Huis te Vliet met veel liefde en passie voor de geschiedenis gerenoveerd.

 

Historische elementen zijn behouden of opnieuw teruggebracht, de beste materialen zijn gebruikt en uitstekende isolatie garandeert modern wooncomfort.Ben jij een liefhebber van geschiedenis? Dan is dit de plek waar jij wilt wonen. Elke dag opnieuw onthult het kasteel weer een nieuw stukje historie. Oude romaanse tegels, sierlijsten, verborgen luiken en namen en jaartallen geschreven op de balken. Er is hier zoveel te ontdekken!

Kasteel
appartementen
Huis te Vliet

Verdeeld over de drie woonlagen van Huis te Vliet komen exclusieve en authentieke appartementen. Droom je van een groot, groter, grootst huis in dit voormalige kasteel? Je kan zelfs meerdere appartementen samenvoegen tot jouw ultieme appartement. Je kan er gelijkvloers wonen van 71m2 tot maar liefst 216m2 woonoppervlakte, net wat bij je past. Wonen in Huis te Vliet staat voor comfortabel wonen, ontspannen gelijkvloers en met een fijne buitenruimte. Wanneer je een appartement koopt, is het mogelijk je wensen mee te laten nemen in de laatste renovatiewerkzaamheden. Je hebt een dakterras of tuin, en natuurlijk ook een eigen berging. Elk appartement is uniek, elk zijn eigen inkijkjes naar vroeger en toch zo behaaglijk en modern. Als je ’s ochtends uitkijkt over de perenboomgaarden, dan weet je het: niemand woont zoals jij.

 

Heb jij belangstelling voor de appartementen? De verkoop is gestart in mei 2019, meld je aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Downloads

BROCHURE
APPARTEMENTEN

PRIJSLIJST
APPARTEMENTEN

TECHNISCHE
OMSCHRIJVING

VERKOOP
TEKENINGEN

TERREININDELING
APPARTEMENTEN

Stukjes van
vroeger

Wonen in een stukje historie

Wat fijn
wonen

Stukjes van
vroeger

Wonen in een stukje historie

In ieder uniek kasteelappartement vind je stukjes die je terugbrengen naar een sprookjesachtig verleden. Zo vonden we tijdens de renovatie oude houtstukken die we hebben verwerkt in de appartementen. Bij een aantal appartementen bleken er achter de betimmering oude schuifluiken te zitten. Een van de vele leuke ontdekkingen in het huis. Juist die dingen maken Huis te Vliet een originele woonbeleving. Daarom zijn zoveel mogelijk van dit soort historische elementen behouden, gerenoveerd of opnieuw teruggebracht. Waar we deze inkijkjes naar vroeger konden behouden, hebben we dat gedaan.

Wat fijn
wonen

Een oud huis betekent niet dat het er tocht, of dat de voorzieningen uit de middeleeuwen komen. Modern wooncomfort is een van onze belangrijkste pijlers. Er is bijvoorbeeld een rolstoelbestendige lift in het Huis en de muren en plafonds in ieder appartement zijn, zoals het hoort volgens de bouwvoorschriften, geluiddicht gemaakt en goed geïsoleerd.